FOTO Accidentul cu cinci răniți de la Valea Bourei a fost produs de un bărbat băut și fără permis

La data de 19 septembrie 2021, în jurul orei 02.35, Elvis Grădinariu (32 de ani), din orașul Dolhasca, în timp ce conducea autoturismul Seat, fără a avea permis de conducere, pe DJ 208E, în localitatea Valea Bourei, din direcția Valea Bourei către Dolhești, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu autoturismul BMW condus de Răzvan Agavriloaie (20 de ani), din comuna Forăști.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a cinci persoane, respectiv a lui Elvis Grădinariu, Nicoleta R. (19 ani), din orașul Dolhasca, - pasageră în Seat, Valentin G. (18 ani), din orașul Dolhasca, pasager în Seat, Constantin B. (22 de ani), din comuna Dolhești, pasager în BMW și Valentin C. (24 de ani), din comuna Dolhești, pasager în BMW.

Elvis Grădinariu a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe de sânge. Răzvan Agavriloaie a fost testat și el cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”.

Adauga comentariu