FOTO Accidentul de ieri, de la Siret, a fost produs de o ucraineancă care ar fi adormit la volan. Aceasta s-a izbit cu mașina într-un camion condus de un conațional

Ieri dimineață, în jurul orei 06.00, pe DN2, pe raza localității Siret a avut loc un accident rutier între un autoturism și o autoutilitară.

La acea oră, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Ucraina, conducea o autoutilitară pe DN2 dinspre Siret spre Suceava. La un moment dat, acesta a intrat în coliziune cu un autoturism marca Mazda, condus de o femeie în vârstă de 35 de ani, din Ucraina. Cea din urmă se deplasa dinspre Suceava spre Siret.

Conform șoferului camionului, autoturismul Mazda ar fi pătruns nejustificat pe sensul opus de mers, probabil din cauza că șoferița a adormit la volan.

În urma impactului, șoferița Mazdei a rămas încarcerată. Aceasta era conștientă. Femeia a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale.

Șoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cazul șoferiței, aceasta nu a putut fi testată cu aparatul etilotest. Femeii i s-au recoltat probe de sânge când a ajuns la spital.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu