FOTO Accidentul de la Ilișești a fost produs din cauza unui șofer care a depășit un buldoexcavator pe linie continuă

Ieri, în jurul orei 15.20, pe raza localității Ilișești a avut loc un accident rutier în care au fost implicate șapte persoane, dintre care cinci adulți și doi minori.

Pe la ora menționată, I.M. (21 de ani), din comuna Pârteștii de Jos, a condus un autoturismul marca Audi pe raza localității Ilișești, dinspre Suceava spre Ilișești. La un moment dat, tânărul s-a angajat în depășirea unui buldoescavator marca Caterpillar, care circula în fața sa și era condus de către C.R. (52 de ani), din comuna Ilișești. Autoturismul a pătruns pe sensul opus, încălcând linia continuă și s-a izbit într-un alt autoturism marca Audi, care circula regulamentar din sens opus. La volanul ultimului autoturism menționat se afla C.G. (32 de ani), din orașul Salcea.

În urma impactului, autoturismul condus de către I.M. a acroșat buldoexcavatorul, după care s-a răsturnat pe cupolă în șanțul din partea dreaptă a sensului său de mers. Celălalt autoturism s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a sensului Ilișești - Suceava. 

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a patru persoane din autoturismul marca Audi condus de către I.M., respectiv A.C. ( în vârstă de un an), I.C. (18 ani), B.S. (18 ani), I.M. (21 de ani). Din autoturismul condus de către C.G. a fost rănită o singură persoană, respectiv A.G. (în vârstă de un an).

Toate victimele au fost transportate la Spitalul Județean Suceava.

Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative și li s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu