FOTO Accidentul de la Ratoș a fost produs din cauza unui șofer angajat într-o depășire pe linie continuă

În seara zilei de ieri, pe la ora 21.40, Daniel Andrei Mihalache (37 de ani), din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul Opel Astra dinspre Suceava către Siret, pe DN 2 în zona Ratoș, s-a angajat într-o depășire neregulamentară a altui autovehicul, încălcând marcajul continuu, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autovehiculul Volkswagen Polo  condus regulamentar de către numitul Costel Boar (72 de ani), din municipiul Suceava.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a șoferului de 72 de ani, care a fost transportat la Spitalul Boli Cronici Siret, unde a fost diagnosticat cu „TCC prin accident rutier și plagă occipitală stânga”, după care a fost transferat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații suplimentare.

În autoturismul Volkswagen Polo se afla în calitate de pasager un minor de 15 ani, din Suceava, care a suferit leziuni ușoare și a fost transportat la UPU Suceava fiind diagnosticat cu „TCC minor nivel 1, entorsă coloană cervicală, contuzie toraco abdominală, traumatism antebraț și coapsă stângă”.

În mașina condusă de Mihalache se mai aflau Vasile Zlotar (37 de ani), din comuna Moldova Sulița și Carmen Covaliu (19 ani), din comuna Țețchea, județul Bihor, care în urma coliziunii au suferit leziuni minore respectiv „TCC prin accident rutier” fiind transportați la Spitalul orașului Siret, apoi transferați la Spitalul Județean Suceava pentru investigații suplimentare.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcolemiei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

Adauga comentariu