FOTO Accidentul mortal produs la Panaci aseară, a fost provocat de un șofer beat, care nu avea permis de conducere și care a furat mașina

Aseară, pe la ora 19.00, Costel Prisacariu (28 de ani), din județul Iași, s-a izbit cu mașina într-un stâlp de electricitate pe raza localității Panaci, după ce a pierdut controlul autoturismului.

În urma accidentului, V.L., un localnic în vârstă de 53 de ani, și-a pierdut viața și au suferit răni grave șoferul și doi pasageri, respectiv V.C. (24 de ani), din Republica Moldova, și M.R. (18 ani), din comuna Panaci. De asemenea, în urma accidentului au suferit răni ușoare încă doi pasageri, respectiv A.U (18 ani) și A.T.M. (17 ani), ambii localnici.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Mașina care a fost izbită în stâlp aparține unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Panaci. Aceasta a fost cumpărată recent fără a fi făcute actele pentru această achiziție. Autoturismul a fost furat din curtea proprietarului către tânărul în vârstă de 28 de ani.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”, „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „furt în scop de folosință”.

Adauga comentariu