FOTO Aceștia sunt cei patru sălbatici care l-au bătut și umilit pe activistul de mediu Tiberiu Boșutar într-o pădure din Panaci

Noaptea trecută, în Arestul IPJ Suceava au ajuns Cătălin – Ioan Florean (39 de ani), din comuna Panaci, Răzvan – Daniel Dîmbu (24 de ani), din comuna Șaru Dornei, Mirel Lungu (44 de ani), din comuna Panaci, și Ion Cristian Iftinca (28 de ani), din comuna Panaci, după ce l-au bătut și umilit pe activistul de mediu Tiberiu Boșutar într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Privat Dealu Negru.

Se pare că nemulțumirea celor patru sălbatici, care au acționat împreună cu alți semeni de-ai lor, a pornit de o descoperire făcută de Boșutar în ceea ce privește niște arbori tăiați/marcați ilegal.

Cătălin – Ioan Florean este tehnician silvic la Ocolul Silvic Privat Dealu Negru. El a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „purtare abuzivă”. Acesta este acuzat că s-a deplasat în calitate de tehnician silvic al Ocolului Silvic Dealu Negru, în locul denumit Pârâul Rusului, de pe raza comunei Panaci, însoțit de mai multe persoane, locație în care a exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate Tiberiu-Nicolae Boșutar lovind cu pumnii și picioarele persoana vătămată, supunându-l totodată la tratamente degradante, fiind ajutat de Răzvan-Daniel Dîmbu, care, de asemenea, l-a lovit pe Boșutar, împreună cu Ion Cristian Iftinca și Mirel Lungu.

Răzvan – Daniel Dîmbu este pădurar la Ocolul Silvic Privat Dealu Negru. El a fost reținut pentru săvârşirea infracțiunilor de „lovire sau alte violențe”. Acesta a exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate Tiberiu-Nicolae Boșutar lovindu-l cu pumnii și picioarele, alături de Mirel Lungu, Cătălin-Ioan Florean și Ion Cristian Iftinca, supunându-l totodată la tratamente degradante. În aceleași circumstanțe a lovit și persoana vătămată Mihai Gavril Dragolea cu pumnul în zona feței.

Mirel Lungu este originar din județul Vrancea și s-a „măritat” la Panaci. Individul deține o spălătorie auto pe raza localității de domiciliu. El a fost rețintu pentru săvârşirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe” în dauna persoanei vătămate Tiberiu - Nicolae Boșutar. Individul, împreună cu Florean, Iftinca și Dîmbu, l-au lovit cu pumnii și picioarele pe Boșutar în locul denumit Pârâul Rusului de pe raza comunei Panaci.

Ion Cristian Iftinca are un buldoexcavator și lucrează cu ziua prin zona Dornelor. El a fost reținut pentru săvârşirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”. Acesta, împreună cu Lungu, Florean și Dîmbu, l-au lovit cu pumnii și picioarele pe Tiberiu-Nicolae Boșutar în locul denumit Pârâul Rusului de pe raza comunei Panaci.

Comentarii

Razvan

19.09.2021 14:13

Pentru cei doi infractori, care în același timp au calitate de angajați ai statului, trebuie reținute circumstanțe agravante și acordate maximum de pedepse. Din pozițiile pe care le au trebuiau să acționeze total invers.

emil

19.09.2021 15:06

Politia si justitia romana sunt mana in mana cu mafia lemnului. La fel si cu traficantii de droguri si traficantii de carne vie. Incadrarile sunt absolut mizerabile "purtare abuziva", "loviri si alte violente"Asta este Romania condusa de mafia PNL/PSD/UDMR 

Adrix

23.09.2021 14:20
Sper ca domnii judecatori sa le dea pedeapsa MAXIMA!

Adauga comentariu