FOTO Bărbatul care a murit în urma accidentului de la Pătrăuți probabil a încercat să întoarcă mașina în mijlocul drumului

Ieri, în jurul orei 15.00, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Suceava,conducea un autoturism marca Renault Clio pe DN 2, pe raza localității Pătrăuți.

La un moment dat, bărbatul a ajuns cu mașina pe sensul opus de mers, probabil încercând să întoarcă mașina. Atunci, autoturismul Renault Clio a fost lovit lateral-frontal de un autoturism marca Toyota Hilux, condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Botoșani.

În urma impactului, ambele autovehicule au ajuns în afara carosabilului.

De asemenea, în urma accidentului rutier, suceveanul în vârstă de 63 de ani a decedat, iar un pasager în vârstă de 59 de ani, din orașul Siret, pasager în autoturismul Toyota, a fost preluat de către o ambulanță care l-a transportat la Spitalul Județean Suceava. Cel din urmă a fost diagnosticat cu „traumatism cranio cerebral, contuzie coloană cervicală și contuzie toracică”. Acesta nu a rămas internat în spital.

Șoferul autoturismului marca Toyota a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” și ,,ucidere din culpă”.

Adauga comentariu