FOTO BMW-ul care a aterizat pe capotă într-un șanț din Dănila era condus de un polițist de frontieră cherchelit. Bărbatul s-a cinstit cu alcool înainte de a pleca de la serviciu spre casă

În a doua zi de Crăciun, un autoturism, marca BMW Seria 3, s-a răsturnat în afara carosabilului pe raza comunei Dănila. 

Șoferul BMW-ului este George Baciu, de la Sectorul Poliției de Frontieră Siret, se arată în Monitorul de Suceava. În momentul accidentului, bărbatul se îndrepta spre Suceava, după tura de noapte. Înainte de a se porni spre casă, se pare că polițistul de frontieră a dat peste cap câteva pahare cu băuturi alcoolice. Din nefericire, bărbatul nu a mai ajuns acasă cu mașina, ci într-un șanț din Dănila, la circa cinci metri de nivelul carosabilului. 

Polițistul de frontieră a ieșit singur din mașina răsturnată, spărgând un geam lateral. În tot acest timp, un alt participant la trafic a surprins evenimentul și a sunat la 112 crezând că sunt persoane rănite.

Șoferul a avut noroc pentru că nu a suferit răni grave. 

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție care i-a cerut colegului de la Poliția de Frontieră să sufle în aparatul etilotest. În urma testării a rezultat o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Până să ajungă acasă, George Baciu a trecut pe la Spitalul Județean Suceava pentru a i se recolta probe de sânge.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 

 

Adauga comentariu