FOTO Botez organizat la pensiunea controversatului om de afaceri Ilie Negură de la Frumosu oprit de polițiști. 40 de persoane petreceau în voie când și-au făcut apariția oamenii legii

Duminică, 14 februarie 2021, polițiștii Biroului Investigații Criminale Câmpulung Moldovenesc, împreună cu o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției Rurale nr. 14 Poliție Vama, au descins într-o locație de pe raza satului Deia, comuna Frumosu, cunoscută sub denumirea de „Obcinea Feredeului”, ocazie cu care au surprins în derulare un botez la care participau peste 40 de persoane.

Având în vedere aspectele constatate, polițiștii au oprit evenimentul. Cu ocazia cercetărilor făcute, aceștia au stabilit că responsabil de organizarea evenimentului este Ilie Negură (49 de ani), din comuna Frumosu, acesta fiind amendat cu 1.000 de lei.

Ilie Negură este un controversat om de afaceri din comuna Frumosu. Acesta deține în satul Deia, comuna Frumosu, un complex de căbănuțe, care a fost construit ilegal. Primăria din localitate l-a dat în judecată pe acesta și a câștigat procesul, astfel că în perioada următoare bărbatul ar putea fi somat să demoleze toate construcțiile.

Mai multe știri pe această temă:

VIDEO Impresionantul complex de cabane construit ilegal într-un peisaj idilic din comuna Frumosu va fi demolat: „Noi trebuie să aplicăm prevederile legale, adică dezafectarea construcțiilor respective”

VIDEO FOTO Un gaterist implicat în tăierile ilegale de păduri din Bucovina și-a ridicat ilegal un impresionant complex de cabane într-un peisaj idilic din comuna Frumosu


Adauga comentariu