FOTO Bulevardul sucevean plin cu medicamente, obiecte sexuale și bani la discreție

Cartierul sucevean George Enescu din municipiul Suceava se bucură de nu mai puțin de șapte farmacii de-a lungul bulevardului de la Mobilă până la Curcubeu. Pare a fi o zona foarte „bolnavă” atâta timp cât există numeroase farmacii cu fel și fel de oferte, concursuri și carduri de fidelitate. În urmă cu aproximativ opt ani existau doar trei farmacii pe respectiva distanță.

De-a lungul timpului au mai apărut încă patru farmacii care „au lipici” la oameni atâta timp cât încă își deschid ușile dimineață de dimineață. Județul Suceava este considerat cel mai tânăr județ din țară. Cartierul George Enescu cum ar fi considerat oare? Un cartier care este bolnav sau cartier care a găsit secretul tinereții prin farmacii? Pe „malul” acestui bulevard pare a fi un sol perfect pentru „plantația” de farmacii și case de amanet.

În același zonă există nu mai puțin de cinci case de amanet, în apropierea nenumăratelor agenții de pariuri și cazinouri.

Singurele magazine de unde suceveni își pot achiziționa diverse obiecte pentru satisfacția poftelor din dormitor se află tot în cartierul George Enescu. Cele două magazine sunt amplasate la mai puțin de 200 de metri unul de altul, la parterul a două blocului.

Cartierul George Enescu este un fel de Las Vegas mai mic. Puhoi de case de amanet, cazinouri și agenții de pariuri, farmacii și sex shop-uri, toate amplasate pe Bulevardul George Enescu. 

Cum ajungi de la agonie la extaz și viceversa doar traversând o stradă.

Comentarii

Andrei

05.11.2018 18:38

Un articol de doi bani. Nu mai era nici o știre noua și v-ați gândit voi asa mai bine ce ar fi interesant în oraș?

Adauga comentariu