FOTO Cadavrele mai multor câini, dintre care unul cu branulă, au fost găsite în apropierea șoselei care face legătura dintre Suceava și Adâncata. Poliția Animalelor s-a autosesizat și face cercetări

Cadavrele mai multor câini au fost găsite pe raza localității Adâncata. Descoperirea a fost făcută de către un cetățean care imediat după ce a văzut cadavrele a anunțat Asociația Casa lui Patrocle.

Unele cadavre se aflau în saci, în timp ce altele nu erau în saci.

De asemenea, cei de la Casa lui Patrocle au constatat faptul că unul dintre cadavre avea branulă. Având în vedere acest aspect, nu este exclus faptul ca respectivele cadavre să fi fost aruncate chiar de către un medic veterinar.

Se pare că Poliția Animalelor s-a autosesizat și sunt pe urma persoanei/persoanelor care a/au aruncat cadavrele în pădure.

În plus, în zona cu pricina sunt fel și fel de deșeuri care formează un covor la baza copacilor.

„Am fost contactați de Poliția Animalelor, le-am indicat locația, au ridicat acum corpurile cățeilor și vor începe o ancheta. Le mulțumim.

Imagini care va pot afecta emotional!

Saci cu câini morți, și morți fără saci.
Unul dintre cadavre are branulă.

Am primit o sesizare din partea unui om.
Și suntem într-un punct mort, nu știm cum să gestionăm situația. Nu suntem instituție publică a statului și nu avem (nici o) autoritate. Am învățat asta vineri, la stână.

Să sunăm la 112?
Să sesizăm DSVSA-ul? Garda de Mediu?
Sau poate Poliția Animalelor?

Întrebăm și noi, ca să nu mai facem greșeli.
Și sincer - suntem obosiți. De turnura evenimentelor din ultimele două zile și de munca noastră depusă în zadar.

Sperăm din tot sufletul ca cineva dintre voi să recunoască și să ne dea informații măcar despre câinele alb cu branulă. Este evident ca a fost tratat de un medic veterinar. Există două variante, ori îl recunoașteți și ne sesizați medicul. Ori poate un medic îl recunoaște, și ne sesizează proprietarul. Să ne scrieți pe pagina! Și cum o facem mereu, vă promitem protecția anonimatului”, au spus cei de la Casa lui Patrocle.

Adauga comentariu