FOTO Cadrele de poveste surprinse în Bucovina de către fotograful Cătălin Urdoi: „Asta e Bucovina noastră și mă doare că nu îi conștientizăm potențialul turistic și nu îl fructificăm așa cum se cuvine”

Fotograful Cătălin Urdoi a realizat o serie de cadre în localitatea Paltinu, imagini ce par desprinse dintr-un basm. Acesta ne-a pus la dispoziție mai multe fotografii și ne-a explicat că nu înțelege cum nu poate fi valorificat la maximum potențialul turistic al Bucovinei.

„Bucovina, locul unde diminețile par rupte din basmele copilăriei. Un tărâm unic prin diversitatea peisagistică pe care o oferă, un tărâm unic prin autenticitate și oamenii locului, un tărâm pe care dacă l-ai vizitat odată, ai să tânjești spre a te întoarce. Asta e Bucovina noastră și mă doare că nu îi conștientizăm potențialul turistic și nu îl fructificăm așa cum se cuvine. Dacă alte țări inventează povești pe care susțin turismul, noi parcă nu vrem să povestim unei lumi întregi, poveștile pe care le moștenim din generație în generație. Când vom realiza ce potențial turistic are Bucovina ? Tare ma tem că vor realiza alții înaintea noastră...”, a declarat Cătălin Urdoi.

Cătălin Urdoi este un fotograf din municipiul Rădăuți, care promovează Bucovina prin cadrele excepționale pe care le realizează.

Adauga comentariu