FOTO Camionul care a distrus două autoturisme pe un drum de țară din Pojorâta era încărcat cu piatră și avea sistemul de frânare defect

Ieri, în jurul orei 15.30, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Sadova, conducea o autoutilitară marca Man încărcată cu piatră pe un drum comunal din localitatea Pojorâta.

La un moment dat, pe un sector de drum în rampă, drum îngust cu lățime de patru metri, șoferul a efectuat o manevră de mers înapoi pe o distanță mai mare. În urma cercetărilor polițiștilor, rezultă faptul că în timpul deplasării cu returul, la autoutilitară au apărut defecțiuni la sistemul de frânare.

După ce șoferul a rămas fără frâna la autoutilitară, a pierdut controlul acesteia și s-a izbit într-un autoturism marca Volkswagen condus regulamentar de către un tânăr de 30 de ani, din municipiul Fălticeni. În urma accindetului au fost provocate avarii considerabile autoturismului.

Pe urmă, autoutilitara a intrat în coliziune și cu un autoturism marca Suzuki condus de către un bărbat în vârstă de 65 de ani, din comuna Pojorâta, care urca rampa. În urma impactului, o pasageră din autoturism a suferi răni ușoare și a fost transportată la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc.

Toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Acestora li s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Adauga comentariu