FOTO Camionul lui Narcis Iliesi, fiul primarului comunei Moldovița, a fost surprins fiind încărcat necorespunzător cu bușteni din nou

Astăzi, pe pagina de Facebook a activistului de mediu Daniel Bodnar au fost postate mai multe poze în care se poate observa camionul societății comerciale Narilserv SRL, patronat de Narcis Iliesi, fiul primarului comunei Moldovița, fiind încărcat necorespunzător cu bușteni. Pozele au fost făcute ieri. De această dată, ansamblul auto a fost surprins pe raza satului Argel, din comuna Moldovița.

„Este vorba despre același camion care a fost filmat live zilele trecute,dar până a ajuns Poliția, a fost și descărcat în depozit pentru că locul dintre punctul de încărcare si descărcare este foarte apropiat !🧐. Ăștia nu se opresc până nu provoacă o tragedie❗️
🌲🌲🌲Moldovița, un loc minunat, dar sufocat de interese și corupție!
Atât timp cât ducem o luptă curată și suntem susținuți de voi, oameni simpli și curați, nu ne interesează că e băiatul primarului sau oricine altceva! Presiunile lor sunt egale cu 0(zero). Doamne ajuta!🙏🏼🇷🇴
Fapte , Nu Vorbe”, a transmis Daniel Bodnar pe pagina sa de Facebook.

Din imagini se poate observa faptul că mai mulți bușteni depășesc cu mult remorca în care sunt încărcați, fiind un adevărat pericol public.

Deoarece distanța dintre locul de încărcare și locul de descărcare a lemnului este mică, apelul activistilor de mediu este practic inutil pentru că până ajunge primul echipaj de poliție camionul este deja descărcat. Cât de tare se grăbesc angajații lui Narcis Iliesi să descarce lemnele încărcate necorespunzător în camion puteți observa în filmarea de mai jos, realizată la data de 3 august.

Conform portalului inspectorulpadurii.ro, pentru respectivul camion ultimul aviz de însoțire a mărfii a fost întocmit ieri, 4 august 2020, la ora 17.57. Conform respectivului aviz, camionul ar transporta legal 14,81 metri cubi de molid lemn rotund.

Vă amintim că în urmă cu două zile, pe 3 august 2020, același camion al lui Narcis Iliesi a fost surprins transportând bușteni încărcați neregulamentar. Atunci, fiul primarului comunei Moldovița, s-a isterizat și i-a înjurat pe cei care au sesizat autorităților transportul menționat.

Adauga comentariu