FOTO Cât de mult îi respectă Ion Lungu pe sucevenii care l-au făcut primar, iar acum îi cer ajutorul: „Rușine să îți fie ție!”

Ieri, pe la ora 10.00, edilul Sucevei, Ion Lungu, și-a arătat adevărata față și odată cu ea respectul pe care îl are față de suceveni. După ce politicianul a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii cu florile plantate prin oraș, descriindu-și postarea „Suceava, oraș al florilor”, comentariile au venit cu nemiluita. 

Susținătorii primarului l-au lăudat, fie de pe conturi reale, fie de pe conturi false. După cum este și normal, prin puhoiul de comentarii și-au făcut apariția și comentariile prin care sucevenii i se „spovedesc” edilului spunându-i ce au pe suflet și rugându-l pe mai marele municipiului reședință de județ să își îndrepte privirea și spre problemele lor.

La ora 10.08, un cetățean i-a atras atenția primarului Ion Lungu cu privire la pietruirea străzii Mihail Kogălniceanu, din „orașul florilor”. De asemenea, cetățeanul l-a invitat pe edil să viziteze strada respectivă cu mașina sa. Bărbatul a încheiat comentariul respectiv spunând „m-ai degrabă <Orașul nepăsării și a lucrului de mîntuială>”. 

Răspunsul edilului nu a întârziat să apară. Ion Lungu l-a contrazis pe cetățeanul în cauză spunându-i că nu are dreptate.

În urma analizării fotografiei de mai jos, ne putem da seama care dintre Ion Lungu și Viorel Serediuc este mai absurd în cazul de față. Imediat după ce drumul asfaltat se termină, începe o porțiune pietruită. Trecerea de la asfalt la pietriș se face brusc, în așa fel încât mașinile pot fi avariate. Având în vedere atitudinea primarului, credem că acesta ori nu are habar despre situația străzii respective, ori încearcă să-i pedepsească pe localnicii de pe strada Mihail Kogălniceanu.

Pentru cei care vor să vadă cum arată o stradă, pe care locuiesc zeci de familii în anul 2021, în buricul municipiului Suceava, o pot face dând click AICI. Cei de la Google Street View s-au încumetat să pătrundă cu mașina pe strada Mihail Kogălniceanu. Probabil imaginile celor de la Google Street View sunt din anii precedenți, dar situația de acum nu este mult prea diferită față de cea de atunci, investițiile în infrastructura rutieră fiind de domeniul fantasticului în municipiul Suceava.

Trebuie amintit faptul că există sate în care drumurile au fost cel puțin betonate.

După câteva minute, același contribuabil îi mai spune primarului în secțiunea de comentarii: „Domnule primar dați aprecieri doar la ce vă convine, rușine să vă fie...”. Această remarcă i-a pus capac edilului. Politicianului i-a sărit țandăra și i-a spus cetățeanului: „Rusine sa-ti fie tie. Nu te obliga nimeni sa te uiti! O zi buna!”.

Acesta este respectul pe care Ion Lungu, politicianul care pare că a prins rădăcini pe scaunul de primar al municipiului Suceava, îl are pentru contribuabilii cărora le cere votul din patru în patru ani. Având în vedere acest răspuns al primarului, probabil, într-adevăr acesta nu va mai candida pentru funcția de primar la alegerile viitoare.

Pe urmă, un alt cetățean i-a spus primarului: „Cât tupeu să ai sa vorbești așa oamenilor cărora odată la 4 ani le cerșești voturile?? Nu îți place critica??? Suporta ca ești plătit din banii lor”. La acest comentariu edilul, care în anii electorali oprește pe stradă sucevencele trecute de prima tinerețe pentru a le pupa, nu a mai răspuns.

Vă amintim despre încă un primar din județul Suceava care și-a golit sufletul transmițându-le concetățenilor săi urări interzise minorilor (AUDIO).

 

Adauga comentariu