FOTO Cavoul amenajat într-o parcare din orașul administrat de Ion Lungu a fost acoperit

Astăzi, 4 mai 2022, cavoul amenajat într-o parcare din cartierul George Enescu a fost acoperit.

Vă amintim faptul că la data de 10 martie 2022, o echipă de muncitori a efectuat niște lucrări, aparent de reparare, într-o parcare din George Enescu, din municipiul Suceava.

După ce o parte din parcare a fost decopertată, gaura rezultată a fost acoperită cu două plăci de asfalt. După nici o săptămâna de la respectivele lucrări, plăcile s-au crăpat și au început să intre din ce în ce mai mult în pământ. Cu fiecare zi ce trece în acel loc s-a format o groapă tot mai adâncă. Până astăzi, când locul a fost acoperit, s-a format un crater destul de mare.

Motivul reparării/distrugerii acestei parcări nu este cunoscut, dar cel mai probabil a fost reparată o conductă din vechea rețea de termoficare a orașului. Analizând situația de la fața locului, localnicii făceau haz de necaz spunând că în respectivul loc a fost amenajat un cavou.

Respectiva parcare a fost modernizată de către Primăria Suceava cu câteva zile înainte de alegerile locale din 2020.

Municipalitatea și-a bătut joc în repetate rânduri de sucevenii care își parchează mașinile în această parcare. Vă amintim că, în perioada în care parcarea nu era asfaltată, aceasta arăta îngrozitor. Șoferii își avariau mașinile din cauza dâmburilor de gheață ce s-au format dintr-un capăt în altul al parcării.

Primăria Suceava i-a obișnuit pe contribuabili cu faptul că în ceea ce privește lucrările de infrastructură din oraș sunt făcute abia după ce oamenii își pierd răbdarea și la scurt timp după ce aceste lucrări sunt realizate în respectivele locuri apar fel și fel de probleme. Pentru ca acele probleme să fie rezolvate muncitorii trebuie să distrugă drumurile/parcările modernizate.

Ce s-a ales de parcările modernizate din cartierul George Enescu (informații preluate dintr-un articol al cotidianului Ziar de Suceava din vara anului 2021):

  • parcarea din spatele magazinului Albina a fost cea mai batjocurită parcare reabilitată din cartierul menționat (până în vara anului 2021). Aceasta a fost asfaltată prin 2019, iar de atunci până prin 2021 a fost decopertată de zeci de ori. În general, asfaltul din zona era decopertat, se efectuau reparațiile la țevile defecte, iar pe urmă se peticea cu câte un strat de asfalt. Plictisindu-se să asfalteze, „Doreii” au început să decoperteze parcarea, iar pe urmă după ce-și terminau treaba aruncau câteva hârlețe cu pietriș în gropi și se duceau la alte lucrări. Parcarea aceasta a fost cea mai ghinionistă, având în vedere faptul că imediat după inaugurare a fost decopertată în mai multe părți. 

Adauga comentariu