FOTO Cei doi șoferi implicați în accidentul rutier de pe șoseaua de centură a Sucevei aveau aceeași alcoolemie, respectiv 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat

Aseară, în jurul orei 19.30, pe șoseaua de centură a Sucevei a avut loc un accident rutier între un autoturism și o autoutilitară.

În timp ce un bărbat în vârstă de 51 de ani, din orașul Dolhasca, conducea o autoutilitară pe DN2, dinspre Dărmănești, la un moment dat a încercat să întoarcă vehiculul neregulamentare peste marcajul longitudinal continuu de pe banda de preselecție spre dreapta către DN17. În aceste condiții, autoutilitara a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 23 de ani din comuna Pătrăuţi.

În urma accidentului a rezultat rănirea șoferiței și a trei pasageri din autoturismul condus de femeie. Cele patru victime au fost transportate cu ambulanța la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest. În ambele cazuri aparatul etilotest a arătat alcoolemii de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celor doi șoferi li s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu