FOTO Cei trei trepăduși din Ostra care au păcălit o fată de 11 ani să întrețină relații sexuale cu ei după ce au amenințat-o că o vor „turna” părinților că fumează au ajuns după gratii

Ieri, în jurul orei 19.40, Laur Mihai Popa (19 ani), din comuna Ostra, a fost introdus în Penitenciarul Botoșani după ce Curtea de Apel Suceava l-a condamnat la patru ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de viol. De asemenea, Radu Gabriel Paraschiveschu (18 ani) și Andrei Veber (18 ani), ambii din Ostra, au fost introduși în Centru Educativ Târgu Ocna din județul Bacău, fiind de asemenea condamnați la câte trei ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

La data de 27 noiembrie 2019, trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore după ce au întreținut relații sexuale, separat, cu o minoră în vârstă de 11 ani și opt luni.

În cursul zilei 28 noiembrie 2019, aceștia au fost prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Așadar, ieri, Judecătoria Gura Humorului a admis cererea și a dispus emitearea unui mandat de arestare pe numele celor trei inculpați pentru o perioadă de 30 de zile.

Cine sunt cei trei „înfierbântați”

Tinerii care au întreținut relații sexuale cu copila de 11 ani și opt luni sunt Andrei Veber, Laur Mihai Popa și Radu Gabriel Paraschivescu, toți trei din comuna Ostra.

FOTO: Robert Veber

FOTO: Laur Mihai Popa

FOTO: Radu Gabriel Paraschivescu

Batjocurită de trei trepăduși pentru a nu afla părinții că fumează

La începutul lunii octombrie 2019, în timp ce persoana vătămată se afla acasă la o cunoștință de a ei, primul inculpat a amenințat-o spunându-i că dacă nu îi face sex oral, acesta le va spune părinților fetei că aceasta fumează. În acel moment, tânăra a făcut tot posibilul să nu afle părinții ei că fumează.

La scurt timp, minora a fost convinsă de cel de-al doilea inculpat să întrețină un act sexual cu dânsul. Aceata a fost amenințată de individul care i-a spus că dacă refuză să întrețină relații sexuale cu el, părinții fetei vor afla despre faptul că i-a făcut sex oral primului inculpat.

Pe urmă, la data de 27 octombrie 2019, în același mod, minora a fost convinsă să întrețină un act sexual cu cel de-al treilea inculpat. Aceasta a fost amenințată că dacă refuză, părinții ei vor afla despre faptul că tânăra a întreținut acte sexuale cu alte persoane. 

Sursa foto: Facebook/ Andrei Veber, Laur Popa, Radu Gabriel

Adauga comentariu