FOTO Cele două incendii care au distrus astăzi două case din Cornu Luncii au fost provocate intenționat

Astăzi, în jurul orei 13.00, pe raza localității Dumbrava, comuna Cornu Luncii, au izbucnit două incendii la două locuințe care nu sunt învecinate.

La fața locului intervin pompierii militari de la Detașamentul Fălticeni și pompierii de la SVSU Cornu Luncii și Baia cu șase autospeciale de stingere.

Nu s-au înregistrat victime.

La una dintre locuințe au ars bunurile de la parter (mobilier, textile și alte bunuri casnice), s-a degradat zugraveala interioară și pereții interiori, îndeosebi la nivelul parterului.

La cea de-a doua locuință, aflată la aproximativ 50 metri distanță de prima, au ars acoperișul și bunurile din interior.

Din primele cercetări, cauza probabilă, pentru ambele misiuni, este folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

La această intervenție a participat și preotul Gabriel-Puiu Florea, care este nelipsit la incendiile din zonă. De cele mai multe ori acesta intervine la incendiile din zonă cu autospeciala pe care a cumpărat-o, împreună cu o parte din fiii săi și alți tineri inimoși din comuna Cornu Luncii.

Adauga comentariu