FOTO Cetățenii din Moldovița sunt nemulțumiți de faptul că firma de deszăpezire din comună administrată de cumnatul fiului primarului nu-și face treaba

Mai multe persoane din comuna Moldovița ne-au atras atenția asupra faptului că drumurile și ulițele de la ei din comunitate nu au fost curățate în ultimele zile.

Oamenii au pus la dispoziția reporterilor cotidianului online Ziar de Suceava mai multe fotografii din care se poate vedea clar faptul că drumurile și ulițele nu au fost curățate de zăpadă.

Interesant este că firma care ar trebui să se ocupe de așa ceva este SC Best Auto Network SRL Moldovița, societate administrată de Alin Boșutar, cumnatul lui Narcis Iliesi, care la rândul său este fiul lui Traian Iliesi, primarul din comuna Moldovița.

La sfârșitul anului 2020, Primăria comunei Moldovița a atribuit direct contractul privind serviciile de deszăpezire, îndepărtat zăpada cu lama și împrăștiat antiderapant cu autobasculanta dotată cu lamă și sărăriță, buldoexcavator și TAF, funcție de solicitări. Pentru o oră de deszăpezire, Primăria Moldovița s-a angajat să achite firmei SC Best Auto Network SRL Moldovița suma de 110 lei/oră.  

La cum arată drumurile din Moldovița, fie Primăria nu a făcut solicitări, fie SC Best Auto Network SRL Moldovița nu și-a făcut treaba.

Am încercat să obținem un punct de vedere de la primarul Traian Iliesi, dar fără succes.

Comentarii

Morosan Gavril

01.02.2021 18:10

Care cetățeni sunt nemulțumiți?De ce nu dați nume ? Minciuni și dezinformare ...in ultimii ani nu am avut niciodată drumurile și ulițele așa de deszăpezite că acum...articol de doi bani..

Adauga comentariu