FOTO Circa 30 de persoane au participat la înmormântarea unei femei, ce a dat viață la 17 copii, în ciuda restricțiilor impuse pe seama pandemiei de coronavirus

Zilele acestea a murit o femei din satul Prelipca, mama a 17 copii. Înmormântarea a avut loc în cursul zilei de 12 aprilie 2020.

În ciuda pandemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse, la înmormântarea femeii au participat pe puțin 30 de persoane. Într-o fotografie făcută în apropierea locului de veci, se observa 23 de persoane care stau una lângă alta și alte șapte persoane sunt prezente după un gard.

Familia îndoliată ar avea nevoie de circa 20.000 de lire pentru a-și acoperi cheltuielile din urma înmormântării. Cu acest scop s-a organizat o strângere de fonduri.

„Biserica Apostolica Prelipca (fara cult) Sora noastră Luminița Bilius mama a 17 copii din sat Prelipca oras Salcea judet Suceava a plecat ieri  la Domnul in jurul amiezii lăsând în urmă o situație mai dificilă! Am organizat această strângere pentru ale acoperii situația lor. Cine are pe inima sa ajute această familie Domnul îi va răsplăti! Nr de contact Bilius Ambrozie +40753456297

Nr organizator: 07448405779 
Fratilor situația este adevarata nu-i o minciuna! Imi cer scuze ca nu m-am putut afișa mai concret si credibil, din repezeala am facut si dupa am constatat si eu ca erau necesare mai multe detalii! Domnul sa va binecuvinteze”, au transmis cei care strâng donațiile pentru respectiva familie îndoliată.

Cine dorește să doneze orice sumă de bani o poate face dând click aici.

sursa foto: www.gofundme.com

Adauga comentariu