FOTO Copil abandonat de către mama sa care avea poftă de o shaorma

Un băiețel în vârstă de trei ani a fost abandonat de către mama sa într-o clădire din centrul municipiului Suceava. Copilul a fost luat în grijă de angajații unui cotidian din zonă, care au sunat și la 112 anunțând faptul că micuțul nu își găsește mama.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a încercat să afle mai multe informații de la minor, însă fără succes. Băiatul era atât de speriat încât nu a putut să le spună polițiștilor cum îl cheamă.

După mai bine de jumătate de oră, în zonă și-a făcut apariția și mama copilului. Aceasta a povestit că a lăsat minorul în clădirea din centrul orașului, timp în care a mers la o shaormerie din apropiere. Femeia a mai precizat că între timp și-a rezolvat și niște probleme pe care le avea cu furnizorul de televiziune și internet.

Polițiștii au luat-o pe femeie și pe copilul acesteia și au mers împreună la sediul Poliției municipiului Suceava. Mama iresponsabilă riscă un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Adauga comentariu