FOTO Copilă de doar cinci luni plină de vânătăi după ce i-au fost recoltate probe de sânge la Spitalul Județean Suceava: „I-au luat sânge fetiței mele de 5 luni, într-un hal animalic pot să zic”

O mămică a postat mai multe imagini pe pagina sa de Facebook cu mâna fetiței sale în vârsta de doar cinci luni, după ce i-au fost recoltate probe de sânge pentru a-i fi făcut un set de analize.

„Azi i-au luat sânge fetiței mele de 5 luni, într-un hal animalic pot sa zic. Am întrebat asistentele dacă li se pare normal să facă așa și au zis că Da! Am întrebat doctorița dacă i se pare normal să se ia sânge așa și a zis că <<Da! Ea e mai sensibilă și de asta i-au rămas urme, se mai întâmpl>>. Vouă vi se pare normal?! Poate îs nebună eu și nu știu ce zic și nu ni s-a dat măcar o cremă sau să îmi zică să pun gheață sau ceva să se amelioreze!”, a scris Floarea Buga pe pagina sa de Facebook.

Am încercat să obținem un punct de vedere din partea purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, însă medicul Mircea Macovei nu a fost de găsit.

Sursa foto: Facebook/ Floarea Buga

Adauga comentariu