FOTO cu tânărul român acuzat că a comis o crimă ce a îngrozit Grecia. Individul ar fi înjunghiat-o de 70 de ori pe mama iubitei sale

Adolescentul român care a comis o crima ce a zguduit Grecia la începutul acestei luni se autointitulează pe rețelele de socializare drept „Μποτσικόρ Διαμαντής”/„ Diamantis Bocicor” și „diamantisbocicor” și „diamantis.xx”.

Tânărul susține pe profilul său de Facebook că ar fi studiat la Liceul Tehnologic pentru Transporturi Rutiere Târnava, din județul Sibiu.

Până în acest moment nici în presa greacă, dar nici în cea română, nu a fost menționat numele individului care este acuzat că ar fi înjunghiat-o pe Ρια Παπανίκα/ Ria Papanika (50 de ani), mama tinerei grecoaice de 15 ani, Δάφνη Βελεντζα / Daphne Velentza (daaphni.priiv, daphni.velentza).

De asemenea, până în prezent nu s-a aflat din ce parte a României provine cu exactitate tânărul acuzat de autoritățile grece pentru crima din Αγία Βαρβάρα/ Agia Varvara, care a înspăimântat întreaga Grecie.

 


Vă amintim că crima comisă de un adolescent român a zguduit Grecia. Băiatul de 17 ani și iubita lui de 15 ani au luat viața mamei fetei, scrie Athens Magazine. Cei doi au avut complice un adolescent grec de 16 ani, victima fiind ucisă cu zeci de lovituri de cuțit.

În cotidianul Libertatea se arată că trei adolescenți, dintre care unul român, au înspăimântat capitala Greciei cu o crimă pe care au pus-o la cale timp de două luni. Românul, care are 17 ani, e iubitul unei fete de 15 ani și împreună cu un prieten grec, care are 16 ani, au plănuit să o ucidă pe mama fetei.

FOTO: Femeia înjunghiată de iubitul român al fiicei ei, alături de soțul care murise cu un an în urmă. Foto: Athens Magazine

Anchetatorii i-au prins deja pe toți trei și au dezvăluit detalii despre sălbăticia cu care a fost ucisă femeia de 50 de ani.

„Nu eram acolo, dar știam ce se va întâmpla. Eram în camera alăturată. Nu știu detaliile crimei și nici nu vreau să știu. Am tremurat când am auzit-o pe mama țipând. Dar nu am făcut nimic pentru a împiedica crima”, a spus fata de 15 ani, a cărei mamă a fost ucisă.

FOTO: Fata care a plănuit uciderea mamei ei. Foto: Athens Magazine

Crima a avut loc pe 6 noiembrie, în cartierul Agia Varvara, din capitala Greciei, în casa în care trăia femeia de 50 de ani, fiica ei de 15 ani și iubitul român al acesteia, 17 ani, mutat acolo de 6 luni. Femeia era văduvă de un an și nu a fost de acord cu relația pe care fiica ei o avea cu adolescentul român. Se certa des cu fata, căreia îi reproșa stilul de viață dezordonat și faptul că cere bani continuu. A amenințat-o că o va închide într-un centru de corecție și i-a cerut de mai multe ori să rupă relația cu românul.

Fata și-a convins iubitul român să o ucidă pe mama ei

Crima a fost pusă la cale de fată, care știa că mama ei vânduse mașina tatălui și avea 10.000 de euro, i-a cerut bani, dar nu a primit. Ea l-a convins pe iubitul ei român să o ucidă pe femeie, apoi au vorbit împreună despre asta cu un prieten grec, 16 ani. Deși acesta susține că românul e cel care a înjunghiat de 70 de ori femeia, fata spune că, de fapt, adolescentul de 16 ani este cel care a comis crima.

Ea le-a arătat anchetatorilor mesajele de pe Facebook în care acesta întreba când va avea loc crima. Pentru a lua parte, el urma să primească o sumă de bani.

„M-am dus la ei acasă, mi-au deschis ușa, am intrat, nu știu unde era fata când eu și tânărul de 17 ani am intrat în camera femeii. Nu am ucis-o eu, tânărul de 17 ani a făcut-o”, a spus adolescentul de 16 ani grec, complice la crimă.

FOTO: Criminaliștii, în camera în care a avut loc omorul. Foto: Athens Magazine

Crima a avut loc vineri, 6 noiembrie, în jurul orei 17.00. Fata a recunoscut că a stat în camera ei când mama i-a fost ucisă și a auzit strigătele acesteia.

Cei doi băieți au intrat în camera femeii, au atacat-o și au legat-o de pat, apoi i-au pus o pernă pe față. Apoi au victima a fost înjunghiată, de aproximativ 70 de ori.

„Ne-am gândit să-i ardem corpul sau să ardem casa”, a spus grecul în vârstă de 16 ani, conform spoilers.gr.

Românul și iubita lui au stat în casă cu cadavrul o noapte

După crimă, adolescentul de 16 ani a fugit, iar fiica victimei și iubitul ei au rămas în casă. Au plecat, după cum se vede pe camerele de supraveghere ale blocului, dar au revenit și au rămas mai multe ore, până sâmbătă de dimineață, în apartament, alături de cadavrul mamei.

Românul și iubita lui au fost prinși duminică, lângă Serres, unde dormeau într-o mașină. A fost un control de rutină al polițiștilor, care i-au descoperit acolo pe cei doi adolescenți.

FOTO Adolescentul român acuzat că a înjunghiat-o de 70 de ori pe mama iubitei lui. Athens Magazine

La audieri ei au recunoscut pe rând crima, iar marți, pe 10 noiembrie a fost arestat și complicele lor.

Avocatul adolescentei a cerut pentru ea un control psihiatric și o anchetă toxicologică. În acest moment, cei doi băieți sunt acuzați de crimă, iar fata, de complicitate și de instigare la crimă.

Sursa unor informații este cotidianul Libertatea.

Adauga comentariu