FOTO Cum s-a produs accidentul tragic din Câmpulung Moldovenesc în care a fost implicat un autoturism și un tren. Șoferița din Hunedoara și-a pierdut viața imediat după impact

În această dimineață, în jurul orei 04.45, Mihaela S. (33 de ani), din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, conducea un autoturism marca Subaru pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea din municipiul Câmpulung Moldovenesc, dinspre strada Bunești spre strada Calea Bucovinei. În autoturism se aflau încă trei persoane.

La un moment dat, ajunsă la trecerea la nivel cu calea ferată, fără bariere, semnalizată prin indicatoare și semnale luminoase și acustice șoferița nu a respectat semnificația semnalelor acustice și luminoase aflate în funcțiune. Astfel, autoturismul său a fost lovit violent de trenul IR 1766 Timișoara – Iași. În urma impactului, autoturismul a fost împins pe o distanță de circa 45 de metri.          

Din păcate, în urma accidentului șoferița și-a pierdut viața, iar restul pasagerilor au ajuns la spital fiind răniți.

Bogdan I. (30 ani), din comuna Fundu Moldovei, a fost diagnosticat cu ,,policontuzionat prin accident CFR, traumatism cranio facial, plagă contuză plagă dreapta, contuzie torco abdominală, contuzie coapsă dreapta”. Acesta a fost internat la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, dar pe urma a fost transferat la Spitalul Județean Suceava.

Silviu Constantin S. (35 de ani) din municipiul Petroșani a fost diagnosticat cu ,,policontuzionat prin accident CFR, traumatism cranio facial, plagi contuze, escoriații multiple, contuzie bazin”. Și acesta a fost transferat la Spitalul Județean Suceava.

Cosmin S. (28 ani), din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost diagnosticat cu ,,policontuzionat prin accident CFR, traumatism cranio facial, traumatism cranio cerebral” și a fost transferat la Spitalul Județean Suceava. Acesta se afla într-o stare gravă.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospeciala pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a trei ambulanțe SAJ.

În urma acestui eveniment, traficul feroviar a fost blocat complet circa două ore pe perioada desfășurării cercetării la fața locului.

Corpul neînsuflețit al șoferiței a fost depus la morga Spitalului din Câmpulung Moldovenesc, urmând a se efectua necropsia.

 

Bărbatul care conducea trenul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

 

 

 

Adauga comentariu