FOTO Cuplurile de aur au avut noroc de vreme bună la sărbătorirea lor. Primarul nu a fost nevoit să-i adăpostească pe sărbătoriți în foișorul inundat care dă să se prăvălească în apă

Ieri, de Zilele Sucevei, primarul Sucevei, Ion Lungu, și-a respectat promisiunea, anume a sărbătorit cuplurile de aur. Aceste cupluri ar fi trebui sărbătorite în luna martie, conform obiceiului edilului, dar din cauza pandemiei de coronavirus evenimentul a fost amânat.

„Am sărbătorit ieri încă 17 cupluri de aur care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Evenimenul a avut loc la Zona de Agrement Tătărași.

În ultimii 15 ani am sărbătorit un număr de 1.458 de cupluri.

Este o minimă recunoștință din partea comunității pentru acești oameni care au contribuit la construirea și modernizarea orașului nostru.

Le dorim multă sănătate!

La mulți ani, CUPLURILOR DE AUR”, a spus Ion Lungu.

Vremea a fost favorabilă pentru sărbătoriți și nu au fost nevoiți să se adăpostească de ploaie.

Săptămâna trecută, Lungu spunea că evenimentul se ține în zona de agrement Tătărași și în cazul în care va ploua ar avea o soluție. 

„Dacă plouă este, mă rog, un foișor. Avem loc unde să stăm și distanțați și acoperiți”, spunea Ion Lungu săptămâna trecută.

Edilul orașului se pare că nu știa faptul că, de luni de zile, foișorul dă să cadă în apă.

Cu vreo trei zile înainte de sărbătorirea cuplurilor de aur, din cauza ploilor torențiale, foișorul în care Lungu voia să adăpostească sărbătoriții în caz de ploaie, a fost inundat.

sursa video: News Bucovina

Adauga comentariu