FOTO „Darnicii” suceveni au umplut Parcul Șipote și Pădurea Zamca de gunoaie, la nici o lună de zile de când au fost igienizate

Aseară, viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat faptul că 40 de persoane au curățat din nou Parcul Șipote și Pădurea Zamca. Chiar dacă în urmă cu circa trei săptămâni de zile municipalitatea a strâns deșeurile din cele două zone, sucevenii au „împodobit” Parcul Șipote și Pădurea Zamca cu tot felul de gunoaie.

„Mesaj simplu: curățenia făcută trebuie menținută!

4 echipe, 40 de persoane au curățat din nou Parcul Șipote și Păduricea Zamca, care arătau de parcă nici nu ar fi fost făcută o igienizare generală acum exact 3 săptămâni.
https://www.facebook.com/791561350940775/posts/3840209622742584/?d=n - O acțiune amplă de curățenie, peste 80 de persoane implicate și rugămintea de a păstra curățenia făcută, în zadar se pare, pentru că astăzi (n.r. - 12 mai 2021), colegii mei au fost nevoiți să intervină din nou, cu o nouă curățenie generală!

Revin cu rugămintea către suceveni de a păstra și a respecta curățenia făcută!

Efortul este unul comun, iar misiunea e foarte importantă - doar împreună putem menține orașul curat”, a spus Lucian Harșovschi.

Din cauza nesimțirii sucevenilor care și-au aruncat deșeurile în bătaie de joc în pădurea Șcheia, un arici a rămas cu capul blocat într-un borcan. Animalul a fost salvat în cele din urmă de către un medic veterinar.

sursa foto: Facebook/ Lucian Harșovschi, News Bucovina - Andrei Bacoș

Adauga comentariu