FOTO Dezaxatul care și-a bătut soția și i-a omorât pisica este recidivist. În trecut individul i-a înjunghiat câinele femeii din gelozie

Ieri, cotidianul Ziar de Suceava a publicat articolul intitulat „Un tânăr a fost reținut de polițiști după ce și-a bătut soția și i-a omorât o pisică”. În articolul menționat era vorba despre un individ în vârstă de 24 de ani care a fost reținut pentru 24 de ore după ce și-a bătut soția și i-a omorât o pisică. Cel mai probabil față de tânăr se va dispune doar măsura controlului judiciar.

Povestea cuplului este mult mai ciudată, iar individul pare a fi un adevărat pericol public având în vedere faptul că și-a făcut un obicei din a-și bate soția, în vârstă de 20 de ani, cu care are un copil de cinci luni, și din a bate, înjunghia, omorî animalele de companie.

 


Un cuplu, care prin luna februarie a acestui an s-a mutat în Suceava, ei locuind la București până atunci, a adoptat doua pisici, iar când persoana care oferit respectivele animale cuplului menționat a dorit să vadă cum o mai dus pisicile a avut parte de o surpriză deosebit de neplăcută. Una dintre pisici era moartă, iar cealaltă grav rănită. Cel care a ucis pisica este chiar bărbatul care le-a adoptat, tot el fiind și cel care a rănit grav cea de-a doua pisică, din motive de-a dreptul idioate.

Individul se pare că este un sadic care face rău celor din jurul său, fie oameni sau animale. Soția agresorului a spus celor care au venit în sprijinul animalelor că îi este frică să vorbească despre cele întâmplate deoarece și ea este bătută de respectivul bărbat.

Acest cuplu a avut mai demult un câine, dar s-au hotărât să-l dea în adopție, după ce bărbatul a înjunghiat câinele pentru că ar fi fost gelos. Individul era gelos pe câine pentru că ar fi primit mai multă atenție din partea soției sale decât el. Câinele, metis de husky, a avut noroc deoarece nu a murit și a ajuns în grija unei familii din București.

„Un caine taiat, o pisica omorata, si alta care lupta sa traiasca, toate trecute prin mana aceluiasi individ! Si o alta drama in care sunt abuzate nu doar animalele, ci si oamenii. Totul a plecat de la o postare pentru adoptia a doua pisici - facuta de Teofana Sandu. Individul isi exprima dorinta de a adopta ambele pisici, Teofana ii explica clar toate responsabilitatile ce se impun, ba face si contracte de adoptie, el accepta incantat, semneaza, si adopta pisicile. Peste cateva zile, ca un om extrem de responsabil ce este, Teofana se intereseaza de soarta pisicilor, si afla de la sotie ca o pisica murise, iar cealalta trebuie luata urgent inapoi.

Fata afla cu stupoare ca invividul a omorat prima pisica pentru ca se urcase pe masa sa manance dintr-o farfurie (conversatia in poze), si ca celeilalte pisici ii curge sange din gura si din nas pentru ca individul tocmai ce-o izbise cu capul de usa fiindca o gasise urcata pe pat. Fata se duce urgent sa ia pisica - iar din acest moment povestea capata o alta intorsatura - sotia ii spune Teofanei ca se teme sa vorbeasca, caci si ea este batuta... Aflam si faptul ca au avut candva un metis de husky, despre care toata lumea stie ca l-au dat in adoptie altcuiva, insa ATENTIE !! - catelul fusese de fapt injunghiat, tot de individ, motivand faptul ca sotia acorda mai multa atentie cainelui decat lui. Iar profilul sau este plin de poze cu acest caine! Da, incredibil! Istoria cu cainele s-a petrecut in Bucuresti (caci abia in februarie s-au mutat in Suceava), femeia a luat cainele din balta de sange si a fugit cu el din casa, a ajutat-o un vecin care a dus cainele la veterinar, cu care am discutat azi - si care ne-a confirmat intreaga nebunie. Catelul a fost salvat, este bine, si a ramas intr-o familie din Bucuresti.

Teofana ne-a cerut sprijinul, am fost impreuna la Politie, ba mai mult - a reusit sa convinga si sotia sa depuna plangere pentru tensiunea si teroarea in care traieste si ea si copilul de cateva luni. S-au deschis ieri doua dosare penale, care ulterior s-au reunit. Plangerea sotiei, insa aici nu este domeniul nostru, deci nu intram in detalii. Si sesizarea Teofanei vizavi de cele doua pisici, prima omorata cu intentie, fara drept (Legea 205/2004 - Cruzime impotriva animalelor), iar a doua pisica - desi traieste, are traumatism cranian, traumatism abdominal, hemoragie interna si este suspecta de ruptura de diafragma, am atasat mai jos si Fisa de Observatie a dr vet Gaspar.

Aseara a fost retinut, s-a emis un ordin de protectie, probabil va fi dus si la o expertizare psihiatrica, iar dupa nepermis de mult timp - aceasta fata si mama care are doar 20 de ani si un copil de cinci luni, are linistite. Cat despre cursul anchetei, speram sa primim si un punct de vedere oficial din partea autoritatilor. Vrem sa multumim pentru implicarea maxima a baietilor de la Politie, si ne permitem sa-i numim baieti - caci sunt doi tineri care au gestionat mai mult decat exemplar povestea asta! Si este vorba despre Agent principal de politie Croitor Ioan, si de colegul sau Agent Farcas Bogdan, organe de cercetare a politiei judiciare din cadrul Sectiei Urbane de Politie Burdujeni. Si bineinteles lui Ionut Epureanu, care este mereu acolo, si la bine, si la greu! Tot ei au luat legatura si cu clinica din Bucuresti, si cu medicul de la clinica Rio Vet din Suceava - unde culmea - individul a si dus prima pisica dupa ce-a facut-o praf.

Pe noi nu ne mai mira nimic, si poate datorita faptului ca am descoperit drama acestor animale si am tras un semnal de alarma - posibil sa fi prevenit o drama de alte proportii. Si pentru a mia oara ni se confirma faptul ca indivizii care au comportamente brutale si abuzive asupra animalelor, procedeaza intocmai si cu semenii lor. Si invers! Punctul nostru de vedere vizavi de acest caz este faptul ca acest om reprezinta un pericol social, insa asta este treaba autoritatilor, si suntem convinsi ca si-o vor face”, au spus cei de la Asociația Casa lui Patrocle.

CONVERSAȚIA DINTRE ADRIAN IORGU ȘI TEOFANA SANDU, TÂNĂRA CARE A DONAT CELE DOUĂ PISICI CUPLULUI

CONVERSAȚIA DINTRE TEOFANA SANDU ȘI SOȚIA LUI ADRIAN IORGU

sursa foto: Facebook/ Casa lui Patrocle

Adauga comentariu