FOTO Doi câini spânzurați au fost găsiți într-o pădure de pe raza satului Mihăiești. Polițiștii încearcă să dea de urma făptașului

Zilele trecute, într-o pădure de pe raza satului Mihăiești, comuna Horodniceni, au fost descoperite cadavrele a doi câini spânzurați de un copac.

Reprezentanți Poliției Animalelor, din cadrul IPJ Suceava, au început cercetările și caută persoana care a spânzurat cele două animale.

De asemenea și reprezentanții Asociației Casa lui Patrocle încearcă să dea de urma făptașului.

„Se întâmplă în România zilelor noastre!

În județul nostru, Suceava! Iar oameni fără discernământ trăiesc și umblă liberi printre noi!

Sat Mihăiești (zona Rădășeni, Rotopănești, Rădășeni)

Doi câini spânzurați într-o pădure lângă Mihăiești! În urma acestei imaginii apărute în spațiul public, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Suceava (Poliția Animalelor) s-au autosesizat imediat, s-au deplasat la fața locului, au găsit locația și cadavrele câinilor.

Cadavrele au fost prelevate de medicii veterinari din cadrul serviciului și vor fi transportate la DSVSA Suceava pentru efectuarea necropsiilor. S-a deschis deja un dosar penal pentru uciderea animalelor cu intenție, fără drept - urmând a se stabili și circumstanțele în care s-au produs aceste crime!

Va fi extrem de greu de găsit făptașul!

De aceea avem nevoie CONCRETĂ de voi și de sprijinul întregii comunități! Poate cineva recunoaște câinii - iar în acest fel să ajungem la proprietar sau deținător! Posibil să fie doi câini de întors oile, deci de la vreo stână sau crescător de oi - însă este doar o ipoteză!

Da, se va verifica dacă au cip!

Iar dacă cineva dintre voi știe vreo informație sau detaliu, de orice fel, rugăm să ne scrieți mesaj pe pagină! Iar cum o facem mereu, vă promitem protecția anonimatului!

Injuriile și limbajul deplasat nu ajută cu absolut nimic! Nici pe noi, nici pe voi, nici nu fac dreptate acestor câini! Utilă ne este distribuirea aceste imagini - aceasta fiind singura cale de a obține vreo informație”, au transmis reprezentanții Asociației Casa lui Patrocle.

Adauga comentariu