FOTO Dornenii de pe strada Telefericului sunt nemulțumiți de modul în care sunt realizate lucrările de modernizare de pe strada lor: „În loc de bare de oțel au folosit plasă de Buzău”

În primăvara acestui an, Primăria municipiului Vatra Dornei a anunțat că va începe lucrările în cadrul proiectului „Reabilitare și modernizare infrastructură rutieră în stațiunea balneo – climaterică Vatra Dornei”, proiect finanțat prin POR 2014 – 2020, a cărui valoare este de 14.823.842,95 de lei.

Obiectivele vizate de acest proiect sunt strada Bistriței, strada Chilia, strada Foresta, strada Bârnărel, strada Eroilor, strada Pinului, strada Schitului, strada Sondei, strada Dornelor, strada Vasile Lițu, strada Telefericului și strada Unirii.

Locuitorii de pe strada Telefericului ne-au semnalat faptul că lucrările de modernizare a străzii lor nu sunt efectuate  conform proiectului. Aceștia au arătat că în loc de bare de oțel, constructorul a folosit plasă de Buzău.

„Asta e realitatea, plasă de Buzău trântită direct pe pământ, pe o stradă unde când plouă vine apă foarte mare. Strada are o înclinație mare și rigola nu e proiectată în trepte. O să intre apa în curțile oamenilor”, ne-a spus un dornean ce locuiește pe strada Telefericului.

Primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș, nu a părut prea impresionat de neregulile descoperite de către locuitorii de pe strada Telefericului, îndemnându-i să meargă la Primărie și să spună ce au constatat.

„Sunt acum cu membrii unei Comisii. Dacă au constatat că ceva nu este în regulă să vină la Primărie și să ne semnaleze”, ne-a declarat primarul Ilie Boncheș.

Lucrările realizate la rigola străzii Telefericului din municipiul Vatra Dornei nu sunt realizate cu foarte mult profesionalism. Constructorul a aruncat o plasă de sârmă direct pe pământ, peste care a aruncat un strat din beton, care după primul îngheț/dezgheț riscă să crape. Primăria din Vatra Dornei ar trebui să verifce dacă lucrările pentru care dau foarte mulți bani sunt realizate conform proiectului.

Adauga comentariu