FOTO Două parcări din cartierul George Enescu vor rămâne la mila naturii pentru că nu sunt incluse în planurile Primăriei

După ani de zile, municipalitatea s-a apucat să mai asfalteze câteva parcări din Suceava. Recent s-a lucrat la renovarea câtorva parcări din cartierul George Enescu, mai exact din spatele magazinului Albina. În zona respectivă, s-au efectuat lucrări la trei parcări. La una dintre parcări, muncitorii se pare că au întâmpinat mai multe probleme, deoarece după ce au asfaltat toată parcarea, au decopertat asfaltul în câteva zone.

Lucrările au fost terminate la cele trei parcări de aproximativ două săptămâni. De când s-au terminat lucrările și până la data de 27 iunie 2019, nu s-au mai observat utilajele constructorului în zonă, iar parcările au rămas nemarcate.

La data de 27 iunie 2019, parcările au fost eliberate și s-a marcat fiecare loc de parcare. După ce muncitorii au terminat marcarea parcării și-au luat utilajele și au plecat, dând impresia că și-au terminat treaba în această zonă.

La doi pași de parcările renovate, se află alte două parcări care arată ca după bombardament( Lazăr Vicol nr. 5 și Lazăr Vicol nr. 3). Localnicii au întrebat pe la Primărie dacă se vor repara vreodată cele două parcări, iar răspunsurile primite au fost că lucrările se vor demara imediat după Paște. De la Paște și până acum au trecut două luni de zile, nu se observă nici măcar o intenție de a se repara cele două parcări în care șoferii își rup mașinile la propriu. În aceste parcări, care arată groaznic, pe timp de iarna mașinile rămân împotmolite, iar de cele mai multe ori, gropile ghidează mașinile să se lovească unele de celelalte.

Zvonurile spun că aceste două parcări nu ar fi incluse în mărețele planuri ale Primăriei.

Pe lângă faptul că aceste parcări arată deplorabil, nici strada Lazăr Vicol, care duce spre una dintre respectivele parcări, nu arată mai bine.

Faptul că Ion Lungu a spus că nu este disperat să mai fie primar, s-a observat în rândul sucevenilor dinainte ca actualul edil să spună acest lucru. Ion Lungu a spus că singura persoană cu care este în competiție pentru locul de primar este chiar el.

 

Adauga comentariu