FOTO Edilul Lungu stă la cafele cu primarul din Cernăuți, în timp ce câinii comunitari patrulează prin cartierul George Enescu

În această dimineață, edilul Sucevei, Ion Lungu, s-a lăudat pe pagina sa de Facebook cu faptul că s-a întâlnit cu primarul orașului Cernăuți, Roman Kliciuk.Cel ce se află la conducerea Primăriei Suceava de aproape 20 de ani, a adăugat și o descriere pe cât de lungă, pe atât de neinteresantă, având în vedere faptul că i-a obișnuit pe suceveni să spună una și să facă alta (în cel mai bun caz). Cine chiar vrea să citească descrierea postării lui Lungu o poate face dând click AICI.

Mai interesantă decât întâlnirea lui Lungu cu primarul Cernăuțiului a fost întâlnirea câtorva reprezentanți ai câinilor maidanezi din cartierul George Enescu. Această întâlnire a avut loc în aer liber, în zona Curcubeu, nu în birouri. Spre deosebire de întâlnirea lui Lungu, această adunare canină a fost mult mai interactivă cu sucevenii. Surse din rândul participanților ne-au transmis că edilul Sucevei nu a onorat cu prezența nici la această manifestație a câinilor vagabonzi din municipiul reședință de județ. Câțiva critici de-ai primarului, din rândul patrupedelor, cred că Ion Lungu și-a programat întâlnirea cu Roman Kliciuk pentru a avea un alibi.

Având în vedere faptul că de două zile școlile s-au redeschis, nu este exclus ca Primăria în colaborare cu câinii comunitari să fi pus în aplicare un nou proiect „Maidanezii sunt cu ochii pe copilul tău”.

sursa foto: Facebook/ Ion Lungu, Suceava Today

 

Adauga comentariu