FOTO Firma de salubrizare a plecat în concediu sau sucevenii produc prea mult gunoi?

Deși autoritățile locale se lăudau cu faptul că zonele de colectare a deșeurilor vor fi mult mai curate decât înainte, se pare că nu este în tocmai așa cum au spus ele.

Noile containere de colectare selectivă a deșeurilor sunt pline până la refuz de gunoaie, astfel cetățenii iau hotărârea de a-și arunca gunoaiele pe lângă containerele semiîngropate în cinstea cărora s-a făcut mare tam-tam la inaugurarea lor.

(Fotografiile au fost făcute în această dimineață pe la ora 09.00 la punctul de colectare din apropierea Liceului cu Program Sportiv Suceava)

Firma de salubrizare care ar trebui să strângă deșeurile din contrainerele semiîngropate este Diasil.


Sucevenii trebuie să se învețe cu miresmele moderne puse la dispoziție de conducerea orașului. Străzile municipiului sunt stropite cu zoaiele împuțite care curg din noile mașini de gunoi.

Colectarea selectivă pune probleme sucevenilor, chiar dacă autoritățile locale încearcă să dea impresia că îi învață cum să arunce gunoiul corect.

Tomberoanele de gunoi din „orașul florilor” sunt lăsate în bătaia soarelui fiind burdușite cu deșeuri.

Firma care a transformat Suceava într-o cocină a semnat un contract în valoare de 18 milioane de euro cu Primăria.

Diasil, firma preferată a Primăriei Suceava, continuă să-și bată joc de cetățeni.

Sucevenii pun mână de la mână pentru nașterea unei gropi de gunoi pe trotuarul din fața Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară.

Repercusiunile colectării selective scăpate de sub control. 

 

Adauga comentariu