FOTO Garda de Mediu a amendat cu 40.000 de lei o firmă care depozita deșeuri obținute în urma dezmembrării unor autovehicule în zona Termica

În urma unei sesizări privind depozitarea necorespunzătoare a resturilor obținute în urma dezmembrării unor autovehicule, reprezentanții Gărzii de Mediu Suceava au efectuat verificări și au constatat faptul că sesizarea se confirmă. Mai exact, deșeurile erau depozitate în municipiul Suceava, în zona Termica.

În aceste condiții, specialiștii Gărzii de Mediu Suceava i-au aplicat firmei care depozita deșeurile o amendă în valoare de 40.000 de lei și i-au solicitat să remedieze problema.

„Urmare a unei sesizari din mass-media privind abandonari ilegale de deseuri rezultate din activitatea de dezmembrare auto ( rezervoare si parti compenente ale scaunelor auto, in special burete) , comisari din cadrul GNM-CJ Suceava s-au deplasat in teren unde au constatat ca aspectele semnalate se confirma. Totodata a fost verificat si un agent economic care are ca obiect de activitate autorizata Colectarea , tratarea si eliminarea deseurilor nepericuloase.Pe platforma amplasamentului s-au identificat depozitari de deseuri provenite din activitatea de dezmembrari auto. Pentru neregulile constatate s-a aplicat o sanctiune in valoare de 40000 lei stabilindu-se masuri ferme pentru remedierea deficientelor constatate”, a transmis Garda de Mediu Suceava.

Adauga comentariu