FOTO Garda de Mediu Suceava a aplicat trei amenzi în valoare totală de 15.000 de lei pentru funcționarea ilegală a trei gatere din Voitinel

Garda de Mediu Suceava a fost înștiințată cu privire la faptul că trei gatere de pe raza localității Voitinel ar funcționa ilegal. Comisarii Gărzii de Mediu Suceava au efectuat verificări la fața locului, iar în urma acestora au constatat că sesizarea se confirmă, motiv pentru care au aplicat trei amenzi în valoare totală de 15.000 de lei.

„Ca urmare a unei petiții referitoare la funcționarea ilegală a unor instalații de prelucrare primară material lemnos, comisari din cadrul Gărzii de Mediu Suceava au efectuat verificări pe teritoriul comunei Voitinel, fiind identificate 3 locații unde se desfășurau activități neautorizate de debitare a lemnului în instalații de tip fierăstrău panglică.
În consecință, s-au aplicat 3 sancțiuni contravenționale principale (3 amenzi în cuantum de 15.000 lei), fiind dispuse și sancțiuni complementare de suspendare a activităților”, a transmis Garda de Mediu Suceava.

Adauga comentariu