FOTO Hala unui gater din Slatina s-a făcut scrum în urma unui incendiu puternic

În seara de 23 spre 24 ianuarie 2021, la ora 01.48, a fost anunțat prin serviciul 112 un incendiu izbucnit la hala unui gater din comuna Slatina.

La fața locului au intervenit Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Slatina, Cornu Luncii și Mălini, cu șapte autospeciale de stingere.

Deoarece unitatea respectivă nu a avut activitate de lucru specifică în ultima perioadă, incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere. Astfel, la sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperișul halei și bunurile din interior, pe o suprafață de aproximativ 250 mp. 

Pe lângă acoperiș, incendiul a mai afectat utilaje pentru debitat lemn, două birouri amenajate în interiorul construcției, instalația electrică, sistemul de supraveghere video, precum și deșeuri lemnoase rezultate în urma prelucrării. De asemenea, s-au degradat pereții portanți, din bolțari de beton, ai clădirii. 

Flăcările au izbucnit dintr-unul dintre birouri, cel mai probabil în urma unui scurtcircuit produs la instalația electrică aferentă camerelor video de supraveghere. 

Nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat la ora 03.45.

Adauga comentariu