FOTO IJJ Suceava a plantat peste 10.000 de puieți de salcâm pe raza localității Mihoveni: „Mai mult verde înseamnă aer curați și sănătate pentru toți”

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarm Județean Suceava au anunțat faptul că au plantat 10.000 de puieți forestieri de salcâm pe unul dintre terenurile IJJ Suceava, din localitatea Mihoveni.

„Anul acesta, Jandarmeria Suceava s-a bucurat de vizita Asociației <EcoAssist>, asociație care este alături de spațiul verde de peste 10 ani în România.

Prin dedicare și mobilizare a fost finalizată campania de plantare a două hectare de teren aflate în administrarea Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, în cadrul campaniei naționale de împădurire pe bază de voluntariat <Plantăm fapte bune în România>.

Plantările de arbori au devenit o necesitate pentru un mediu înconjurător sănătos și primitor, iar cu sprijinul asociației, ne dorim să contribuim activ și direct la împrospătarea aerului pe care-l respirăm. Astfel, cei 10.000 de puieți plantați vor fi monitorizați periodic prin descopleşiri, praşile sau completări de plantare a celor care nu au prins, pentru o evoluție frumoasă și sănătoasă.

Împreună, contribuim la protejarea biodiversității și la calitatea aerului pe care-l respirăm!

Mai mult verde înseamnă aer curat și sănătate pentru toți”, a transmis IJJ Suceava.

Adauga comentariu