FOTO Impotența administrativă de la Șcheia. Drumurile din comuna în care primarul nu a știut ce să facă cu aproape patru milioane de euro arată ca după bombardament

Comuna Șcheia, una dintre cele mai bogate unități administrativ teritoriale din mediul rural al României, arată deplorabil pentru că administrația locală nu pare capabilă să le ofere condiții decente de trai localnicilor, deși are la dispoziție bani cu duiumul.

La sfârșitul anului trecut, în conturile Primăriei Șcheia au rămas 18,875 de milioane de lei, undeva la aproximativ patru milioane de euro, după ce administrația locală nu a fost capabilă să cheltuiască util acești bani. Asta în condițiile în care doar dacă tranzitezi localitatea îți vin cel puțin 10 idei, la prima mână.

Cotidianul online Ziar de Suceava îi propune primarului Vasile Andriciuc să arunce un ochi la drumurile din comună, pe care se laudă că le luminează pe timp de noapte cu becuri led.

Atât pe timp de noapte, cât și pe timp de zi, drumurile din Șcheia arată de parcă ar fi fost bombardate. Poate fi vorba și despre o tactică a colonelului în rezervă Vasile Andriciuc de a induce în eroare dușmanul în cazul unui atac.

Sunt foarte multe drumuri în comuna Șcheia care nu au cunoscut asfaltul, chiar dacă Primăria stă cu banii la saltea și nu le oferă condiții de trai civilizate șcheienilor.

Adauga comentariu