FOTO Incendiu izbucnit la Centrul de Recuperare şi Reabilitare pentru Persoane cu Handicap Pojorâta din cauza unei țigări

În această dimineață, pe la ora 09.30, printr-un apel la 112 a fost anunțat un incendiu la o anexă ce aparține Centrului de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Pojorâta.

La fața locului au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc și lucrătorii SVSU Pojorâta cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la o anexă. Flăcările s-au propagat la proprietatea învecinată și au aprins un foișor.

Incendiul a fost lichidat la ora 11.40.

Au ars: anexa centrului, pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, și materialele depozitate în aceasta; acoperișul foișorului și un perete al construcției pe aproximativ 80 de metri pătrați. S-au degradat restul clădirii și bunuri din interiorul acesteia.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise. 

Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat o clădire administrativă (corp de magazii), ce aparține centrului, și casa de locuit a proprietății învecinate.

Adauga comentariu