FOTO Incendiu izbucnit la o gospodărie din Bălăceana din cauza scânteilor provenite de la o sobă. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale de stingere

Astăzi, în jurul orei 13.16, printr-un apel la 112 a fost anunțat un incendiu la o gospodărie din localitatea Bălăceana.

La fața locului au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii SVSU Bălăceana și Ilișești, cu cinci autospeciale de stingere.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit cu pericol de propagare la întreaga locuință și la adăpostul de animale.

Au ars două anexe din lemn și acoperite cu tablă pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați și acoperișul casei de locuit cu învelitoare din draniță și tablă pe aceeași suprafață. Au mai ars bunurile materiale din interiorul celor două anexe și s-au degradat planșeul, pereții și pardoseala casei de locuit.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza scânteilor provenite de la o sobă fără acumulare de căldură (metalică) amplasată necorespunzător față de materialele combustile.

Incendiul a fost lichidat la ora 15.00, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și adăpostul de animale.

Adauga comentariu