FOTO Incendiu la acoperișul unei clădiri de birouri de lângă Piața Burdujeni. Pompierii intervin cu patru autospeciale și o autoplatformă

UPDATE: Astăzi, la ora 08.09, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu trei autospeciale, o autoplatformă și o ambulanță SMURD pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o clădire administrativă, ce aparține unei societăți comerciale, de pe strada Calea Unirii, din municipiul Suceava.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la nivelul podului construcției, cu o suprafață de aproximativ 150 mp, cu posibilitate de propagare la întreaga clădire.

Incendiul a fost stins la ora 11.00.

Au ars învelitoarea din lemn, pereții podului din lambriu, tavanul din lemn, alte materiale lemnoase, textile și altele, toate depozitate în pod. S-au degradat elemente de tâmplărie.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul clădirii administrative, cu bunurile aferente.


În această dimineață, pe la ora 08.00, un incendiu a izbucnit la acoperișul unei clădiri de birouri, lângă Piața de legume/fructe din Burdujeni, municipiul Suceava.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu trei autospeciale de stingere, o autoplatformă și o ambulanță SMURD. Ulterior, a mai fost trimisă o autospecială de stingere.

Incendiul a fost localizat, iar pompierii lucrează pentru stingere.

Din fericire, până acum, nu au fost anunțate victime.

Adauga comentariu