FOTO Inconștientul care s-a urcat fără permis la volan și a spulberat doi pietoni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecătoria Suceava a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului Narcis Cantemir Hariga (17 ani), din comuna Pătrăuți, pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „vătămare corporală” și „părăsirea locului accidentului”.

Vă amintim faptul că, la data de 2 ianuarie 2022, în jurul orei 12.55, polițiștii au fost anunțaţi prin 112 despre faptul că pe DJ208V, în localitatea Pătrăuți, s-a produs un accident rutier în urma căruia două persoane au suferit leziuni grave, iar șoferul a fugit de la locul faptei abandonând mașina la fața locului.

Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care a fost stabilită identitatea șoferului și a pasagerului, aceștia fiind găsiți fiecare la domiciliu său, la circa 1,5 kilometri de locul producerii evenimentului.

Oamenii legii au stabilit că, la data de 2 ianuarie a.c., la ora 12.50, Cantemir Hariga (17 ani), din comuna Pătrăuți, care nu are permis de conducere, a condus autoturismul Audi A6 al tatălui său, pe DJ 208U, pe raza localității Pătrăuți, dinspre Ocolul Silvic din localitate spre DN 2. La un moment dat, a pierdut controlul asupra volanului, lovindu-i pe Dimitrios L. și Elena T., ambii de 20 ani, care se deplasau în calitate de pietoni în sens opus pe marginea drumului.

După producerea accidentului de circulație, șoferul și pasagerul, Vali C., ce ocupa locul din dreapta față, au părăsit locul accidentului, abandonând autoturismul la fața locului. 

În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea gravă a pietonilor Dimitrios L. și Elena T., aceștia fiind transportați cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava.

De asemenea, Cantemir Hariga și Vali C. au suferit leziuni la mâni.

Primul dintre ei a fost testat  cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Cantemir Hariga a fost reținut pentru 24 de ore fiind introdus în Arestul IPJ Suceava pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „părăsirea locului accidentului”.

Comentarii

elena

31.01.2022 16:10

Tanarul nu a fost arestat, este cercetat sub control judiciar- liber ca pasarea cerului. Intre timp, tanarul accidentat a murit. Fata are nevoie de multe interventii. 

Adauga comentariu