FOTO Individul, care a incendiat două case din Cornu Luncii, era beat și recita citate biblice când a comis faptele. Una dintre case era a sa, iar cealaltă a tatălui său

Ieri, pe la ora 13.00, două case din satul Dumbrava, comuna Cornu Luncii, au fost cuprinse de flăcări. Acestea nu erau foarte apropiate, între ele fiind o distanță de circa 50 de metri.

Atunci, la fața locului intervin pompierii militari de la Detașamentul Fălticeni și pompierii de la SVSU Cornu Luncii și Baia cu șase autospeciale de stingere. Pomperilor li s-a alăturat și preotul Gabriel-Puiu Florea, care este nelipsit la incendiile din zonă. De cele mai multe ori acesta intervine la incendiile din zonă cu autospeciala pe care a cumpărat-o, împreună cu o parte din fiii săi și alți tineri inimoși din comuna Cornu Luncii.

Se pare că, în jurul orei 11.30, între P.G. (63 de ani), proprietarului uneia dintre case, și fiul său, I.P.G. (28 de ani), a avut loc un conflict verbal. În urma conflictului se pare că tânărul a incendiat casa tatălui său, dar și locuința sa aflată la circa 50 de metri distanță. P.G. a spus că fiul său avea un comportament agitat, se afla sub influența băuturilor alcoolice și recita citate biblice.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere prin incendiere”, urmând a se dispune internarea medicală la Spitalul de Neuropsihiatrie a tânărului de 28 de ani, în vederea expertizării și stabilirii discernământului.

    

            

Adauga comentariu