FOTO Intervenție grea pentru pompierii din Vicovu de Sus, după ce un șofer a rămas blocat în mașina cu care s-a răsturnat pe un deal din Brodina

Joi, 15 octombrie 2020, aproape de miezul nopții, la ora 23.27, pompierii au intervenit pe raza localității Cununschi, comuna Brodina, unde, pe un drum de munte, un autoturism de teren s-a răsturnat, iar șoferul acestuia a rămas blocat în interior.

Pentru a ajunge la locul accidentului, care era inaccesibil autospecialelor pompierilor, au sosit în sprijin polițiștii de la Sectorul Poliției de Frontieră Brodina. Aceștia, cu un vehicul de teren, au transportat salvatorii și accesoriile aferente, până la mașina răsturnată, pe o distanță de aproximativ cinci kilometri.

După ce a fost extras, șoferul, un bărbat de 52 de ani, conștient și cooperant, a primit îngrijiri medicale, iar apoi a fost transportat până la ambulanța SMURD. Ulterior, rănitul a ajuns la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Rădăuți, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Adauga comentariu