FOTO Ion Lungu le amintește sucevenilor să se bucure de frumusețile orașului. Foișorul de pe Tătărași, inspirat după Turnul din Pisa și cablurile electrice care secționează cerul sunt doar câteva frumuseți din Suceava

Astăzi, Ion Lungu, edilul Sucevei, prin intermediul Facebook-ului, le-a urat sucevenilor un weekend liniștit și le-a recomandat să se bucure de frumusețile orașului. Politicianul nu s-a rezumat doar la câteva cuvinte, ci a adăugat postării sale și 13 fotografii cu o parte din „frumusețile orașului nostru”.

Din cele 13 fotografii postate de Ion Lungu una pare a fi editată și înfrumusețată pentru a stârni curiozități. Mai exact este vorba despre poza făcută foișorului din zona de agrement Tătărași. Accesul în respectivul foișor este interzis de luni de zile deoarece dă să cadă. Probabil, primarul îi invită pe oameni să admire respectiva construcție pentru a le da falsa impresie că sunt în Italia și-și fac poză cu Turnul din Pisa. 

Printre pozele edilului pot fi observate și mănunchiurile de cabluri negre spânzurate de stâlpii de iluminat stradal. Respectivele cabluri pot fi asemănate în unele locuri cu pânza de păianjen. În alte locuri, firele par a avea ca scop sensibilizarea privitorului care, observând cum cerul este secționat de câte un fir, își poate aduce aminte de modul în care poate fi tăiată mămăliga cu ajutorul unei ațe.

Așadar, edilul Sucevei îi invită pe localnici să se plimbe prin oraș și să admire construcțiile, florile și munca depusă de administrația locală pentru a face din municipiul reședință de județ un oraș plin de frumuseți. 

Adauga comentariu