FOTO Ion Lungu le arată sucevenilor noi fotografii cu el pe șantierul Pieței Mici din George Enescu: „Stadiul fizic de realizare a lucrărilor este de 60%”

Ion Lungu, primarul Sucevei anunță că lucrările la Piața Mică din George Enescu merg din ce în ce mai bine, susținând faptul că stadiul fizic de realizare a lucrărilor este de 60%/. Edilul le-a spus sucevenilor că își propune să finalizeze lucrările până la sfârșitul acestui an. Avantajul politicianului este că de-a lungul timpului și-a mai propus astfel de obiective dar nu le-a realizat, iar, după cum se arată din patru în patru ani la alegerile locale, sucevenii s-au obișnuit cu promisiunile deșarte.

„Lucrările la construirea Pieței George Enescu, cu parcare subterană, intră în linie dreaptă. În perioada următoare se va turna rampa de acces în parcarea subterană și se va face racordul la utilități, motiv pentru care în intervalul 01.08-26.08.2021 vor fi restricții de circulație pe aleea Saturn.
Pe lângă aceste operațiuni, mai trebuie realizate finisajele în parcarea subterană, montarea acoperișului și panourilor tip sandwich la hala pieței. Stadiul fizic de realizare a lucrarilor este de 60%. Ne propunem să finalizăm lucrările de construcție până la sfârșitul anului.
Cetățenii din cartierele George Enescu și Obcini vor avea o piață modernă”, a spus Ion Lungu.


Vremea bună l-a scos pe Ion Lungu afară din birou. Edilul Sucevei s-a pozat pe mai multe șantiere din oraș

Ion Lungu susține că lucrările de construire a Pieței George Enescu sunt în grafic: „Până în toamnă piața va fi acoperită și vor fi montate panourile sandwich termoizolante”

 

Adauga comentariu