FOTO Ion Lungu se mândrește cu pozele lui în care containerele de gunoi din Suceava arată mai bine decât cele din capitala Italiei

Sâmbătă dimineață, pe la ora 10.00, primarul Sucevei, Ion Lungu, a postat pe pagina sa de Facebook o comparație între sistemul de colectare a deșeurilor din orașul condus de el și Roma, nu strada din cartierul Europa cu care se fălește edilul sau comuna din județul Botoșani, ci capitala Italiei.

Cel mai probabil, pozele primarului au fost realizate chiar imediat după ce au fost montate respectivele containere semiîngropate. Cât de tare se aseamănă realitatea cu pozele lui Lungu... știu mai bine cetățenii.

Chiar dacă în ultima perioadă pe Facebook au apărut nenumărate poze cu diferite probleme la punctele de colectare a gunoaielor, Ion Lungu are suficient curaj încât să se ridice în slăvi și să arate, prin niște poze care nu reprezintă nimic, că italienii au rămas în urma sucevenilor în ceea ce privește „cel mai performant sistem de colectare a deșeurilor din țară”.

Pentru a aminti care este realitatea de la punctele de colectare a deșeurilor din Suceava puteți da click pe următoarele cifre: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Adauga comentariu