FOTO Jandarmii suceveni au confiscat parfumuri și tricouri contrafăcute în valoare de circa 10.000 de lei de pe o tarabă din Rădăuți

Ieri, în jurul orei 10.30, jandarmii rădăuțeni au depistat în incinta târgului de mașini din municipiul Rădăuți, un tânăr în vârstă de 26 de ani care încerca să comercializeze parfumuri și articole de îmbrăcăminte inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Fiind întrebat despre proveniența acestora, bărbatul a precizat că sunt achiziționate din Turcia și nu poate prezenta actele de însoțire a produselor.

Jandarmii au confiscat produsele, iar persoanei i s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”.

„Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze bunuri comercializate în mod ambulant și fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de legislația în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerț, să sesizeze autoritățile abilitate”, a transmis IJJ Suceava.

Valoarea produselor confiscate este de circa 10.000 de lei.

 

Adauga comentariu