FOTO Jandarmii suceveni strâng în această săptămână gunoaiele aruncate anapoda pe traseele turistice din județul Suceava

În această săptămână, mai mulți angajați ai IJJ Suceava desfășoară o acțiune de ecologizare traseele turistice din județul Suceava.

„Un mediu curat, o viață mai sănătoasă.

Bucuria proaspătă și parfumată a primăverii își face apariția numai într-un mediu înconjurător curat.

În acest context, Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava organizează în această perioadă o campanie de igienizare a traseelor turistice, cu scopul de a colecta deșeurile aruncate în ariile naturale din județul Suceava.

De la începutul campaniei, 30 de cadre militare echipate cu mănuși și saci menajeri din cadrul Detașamentelor Gura Humorului și Rădăuți au curățat de gunoi traseele Voroneț-Piatra Pinului-Pârtia Șoimul, Frasin-Bucșoaia-Cotul Buhii-Vârful Toaca, Ostra-Tarnița-Pasul Puzdra și traseul Putna-Sucevița.
Campania de ecologizare va continua până la finalul acestei săptămâni, cu activități de colectare a deșeurilor pe traseele turistice din Masivul Rarău și Masivul Suhard.

Prin desfășurarea unor astfel de acțiuni, ne dorim să încurajăm societatea civilă să participe prin voluntariat la activități de strângere a deșeurilor, de a îndemna la protejarea mediului înconjurător, dar și de a-i sensibiliza pe toți cei care vizitează ariile naturale protejate să nu mai lase în urmă gunoaie”, a transmis IJJ Suceava.

Adauga comentariu