FOTO Legea junglei în parcările din Suceava. Un cetățean și-a găsit mașina cu cauciucurile tăiate doar pentru că a parcat pe locul „rezervat” de un vecin

Numărul mașinilor aflat în creșterea constantă și numărul parcărilor rămas constant stârnește adesea conflicte prin cetățenii municipiului Suceava. Nu de puține ori, în urma acestor dispute mașinile au de suferit.

Este și cazul unui tânăr care locuiește în cartierul Zamca. El și-a parcat seara autoturismul în fața blocului, iar dimineața și-a găsit unul dintre cauciucuri tăiate.

Tânărul a reclamat la Poliție, oamenii legii întocmit un dosar penal pentru distrugere, cercetările fiind continuate pentru prinderea autorului.

Problema locurilor de parcare pare a nu a avea rezolvare în municipiul Suceava, autoritățile locale părând incapabile de a amenaja parcări pentru numeroasele mașini din oraș.

Comentarii

Mircea

30.07.2020 16:09

Si ce lipsa locurilor de parcare scuza comportamentul jegosilor astora?! Tendentios articolul, da e prost primarul dar nu-i el de vina de comportamentul acestor taranusi. Locurile de parcare nu or sa ajunga nici daca le triplezi.. sunt zone prea condensate si romanu-i comod... sa plateasca cauciucul ala cu nr.. mergeti si la albina magazinul langa ei la strada este un chiosc acolo sa vedeti cum pun cu nonsalanta lazi de bere pe strada barem pastreaza locul liber pentru masina de aprovizionare... nesimtirea butocarului care se crede zeu cu mizera lui afacere.

Adauga comentariu